Een man vindt het belangrijk aan een overhemd dat het comfortabel draagt en prettig zit. Ook voor de wat langere man geldt dit zeer zeker ook. Een Overhemd met extra lange mouw speelt voor deze doelgroep een grote rol. Het is toch heerlijk om ’s ochtends een overhemd uit je kast te kunnen halen waarbij je jezelf de hele dag heerlijk in voelt. Let er wel op dat bij een Overhemd met extra lange mouw het manchetje op de knik van de pols en hand valt. Dat staat wat netter.

 

Een man met lef

Wil je wat opvallender voor de dag komen dan is een pastelkleur wel meer uitdagend. Het hoeft niet altijd zwart of wit te zijn. Het is een super alternatief. Een zwart pak met een pastel kleurig overhemd is prachtig. Wil je nog meer uitdagender eruit zien draag dan eens een bordeaux overhemd. Een bordeaux overhemd geeft aan dat je iemand bent die durft en lef hebt. Het geeft je een opvallend uiterlijk.

 

Laten we het nu eens over het strijken van een overhemd hebben

Als je het rugpand met de binnenkant op de strijkplank legt strijk je de stof heel mooi glad. Als je het overhemd met de strijkplank mee draait kun je zo het rugpand mooi glad krijgen. Nu pak je de voorkant aan. Hoe? De zijde met de knoopjes aan de bovenkant leg je nu op de strijkplank en ook deze kant strijk je glad. Wel voorzichtig om de knoopjes gaan. Vervolgens de andere kant en zit er een borstzakje op dan pak je deze zorgvuldig mee. De finishing touche is de boord. Deze strijk je vanaf de punten naar binnen. Draai de boord om en strijk de binnenkant. Zo en nu kun je je overhemd aantrekken en ermee gaan pronken.